Точно както вагините, пенисите имат различни форми и размери. И

...
Точно както вагините, пенисите имат различни форми и размери. И
Коментари Харесай

5 секс пози, които да опитате, ако пенисът му е твърде голям

Точно както вагините, пенисите имат разнообразни форми и размери. И до момента в който стандартите ще ви убедят, че " по-голям е по-добре ", може да бъде много обезпокоително, когато в действителност се сблъскате с това.

" По-големият не постоянно е по-добър - тази концепция е неуместна ", споделя доктор Джесика О`Райли.

Това не значи, че би трябвало да напуснете мъжа, тъй като има огромен пенис или да мислите, че със половия ви живот е свършено - просто би трябвало да деянията малко творчество. Има няколко съществени истини, които би трябвало да имате поради, когато става въпрос за секс с мъж с по-голям член. Голямото количество лубрикант е от решаващо значение, споделя Рейчъл Игла, психиатър, секс терапевт и лицензиран психолог в Центъра за фамилно и полово здраве на Южна Флорида.

Също по този начин е значимо нещата да се случват постепенно и да има доста любовна игра, тъй че да сте подготвени за момента, в който ще преминете към деяние.

Разбира се, секс позите също имат значение. Ето кои са най-хубавите пози за секс с по-надарен мъж:

1. Обратна краварка

Искате да избегнете надълбоко навлизане, заради което е целесъобразен този ход: Накарайте мъжът да легне на гърба си и вие го обкрачете, като гледате към пръстите на краката му. След това се отпуснете надолу, тъй че да лежите върху него, с тил към гърдите му.

2. Седнали

Помолете колегата си да седне на стол или на ръба на леглото. Обкрачете го, като сте с лице към него. Това ви разрешава да контролирате темпото и дълбочината на навлизане.
3. " Затвореното "
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР