Точно и ясно – Пеевски в момента се разпорежда с

...
Точно и ясно – Пеевски в момента се разпорежда с
Коментари Харесай

Аталай: Има разрив между Доган и Пеевски, Сокола призова ДПС да не подкрепи кабинета Желязков

Точно и ясно – Пеевски сега се разпорежда с Движение за права и свободи като персонална компания и уволнява и отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

„ Лансираната концепция, че всичко това, което се почиства от Движение за права и свободи е в съгласие с Ахмед Доган не е правилно. Това съм го съгласувал с него “, акцентира той пред бТВ.

„ Спорът не е сред мен и Делян, това е кардинален спор по какъв метод ще се ръководи партията “, съобщи Аталай и посочи: Отношенията сред Доган и Пеевски са в раздор. Помолих Пеевски да се обади на Доган.

Аталай показа и електронно писмо от Доган. В него се споделя, че Чакъров и Пеевски са съпредседатели, и че би трябвало да има общи решения и общо присъединяване в договарянията за държавно управление.

Аталай съобщи, че Доган е обезпокоен от едноличното ръководства и едноличните решения.

„ Поради спирането на метода на работа в Движение за права и свободи и взимането на решения от груповите органи, Доган е обезпокоен и декларира, че това би трябвало да се възвърне “, сподели още Аталай.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган предлага на ПГ на Движение за права и свободи да не поддържа държавното управление.

„ В момента ПГ на Движение за права и свободи взема решение по какъв метод ще се гласоподава за държавното управление на Росен Желязков. Има предписание от почетния ръководител Ахмед Доган да не се поддържа държавното управление. Не сме поканени на диалози, не са подписани никакви съдружни съглашения. Няма никаква визия за развиване на страната. По тази причина Доган предлага на ПГ да не поддържа това държавно управление “, акцентира Аталай

Той съобщи, че остава народен представител. " Ще видите през днешния ден решението на ПГ ", добави Аталай. І БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР