Точно година след възникването й, разгърнала се със серия от

...
Точно година след възникването й, разгърнала се със серия от
Коментари Харесай

Интерактивен форум ни вдъхновява да открием ценни знания, докато споделяме

Точно година след възникването й, разгърнала се със серия от осведомителни срещи в редица български градове, акцията „ Пътят на бизнесмена " събира свежи и дръзки въпроси във заключителен на практика конгрес. Домакин на събитието, планувано за 29 февруари 2020 година, ще е Българският Културен Център в София.

Какво е " Пътят на бизнесмена "

Зад осведомителните срещи в границите на тази авторска акция стоят лекторите от екипа на „ Консендо България " и техния дълготраен опит в региона на бизнес развиването.
От „ Консендо " разясняват какво отличава тези срещи от всички сходни формати: „ Непосредственият разговор с младежите е най-ефективният метод да вникнем в действителност в техните хрумвания и да бъдем потребни с насоки за развиването им. По информация на Национален статистически институт обезкуражените лица сред 15 и 64 години единствено през третото тримесечие на 2019 година са повече от 60 000. Те желаят да се трудят, само че не търсят благоприятни условия интензивно, тъй като просто не считат, че ще съумеят да намерят работа. Ние не предлагаме екстравагантни формули на триумфа, нито считаме, че триумфът се случва „ извън ". Вярваме, че у всяка персона има капацитет, който може да се разгърне с амбициозност, поредност и съответни действия. "
Тазгодишният формат е плануван по този начин, че точно да балансира теоретична с практическа част. С първата участниците ще получат професионални препоръки за съответно усъвършенстване на финансите. Ще бъдат обширно прегледани стъпките в съставянето на конкурентноспособен бизнес проект, преди да бъде показан за финансиране. Участниците ще имат опция да вникнат задълбочено във вдъхновяващи образци за сполучливи бизнеси, стартирали с съвсем нулев капитал. Форумът планува на практика насоки към слагането на персонални цели. Екипът ще акцентира върху разбор на сполучливи предприемачески подходи за развиване и наложителните стъпки пред начинаещия бизнесмен.
С какво заключителното събитие надгражда постигнатото от „ Пътят на бизнесмена " до момента?
Традиционно, всички присъединили се ще имате опция за пълноценна обмяна на опит. Ще се съсредоточим върху пропуските, които ни пречат да съумяваме, без значение какъв брой неповторими хрумвания имаме. Целта е с този формат да откроим решения на проблеми „ отвън кутията ". Фокусът в образованието са мотивацията и инициативността. Всички младежи, които имат вяра в качествата си, само че се двоумят по какъв начин да ги приложат най-ефективно, могат да се възползват от познания и насоки, които ще получат в синтезиран тип от нашия екип.
В заключителния стадий в последния ден на февруари ще работят по авансово подбрани реалистични проблеми. Индивидуалният опит, с който всеки участник се включва във форума, ще се открои в мастърмайнд групи. „ Мастърмайндинг концепцията се постанова относително неотдавна у нас като едно от средствата за решение на действителни проблеми с присъединяване на хора с разнообразни специалности, възраст и обществен статут ", акцентират от „ Консендо ". Концепцията за мастърмайнд групите в действителност е на съвсем 100 години. Тя е въодушевена от опита на емблематични имена като Хенри Форд и Томас Едисън. Индивидуални въпроси, само че и проблеми, които засягат една обществена общественост могат сполучливо да попаднат във фокуса на мастърмайнд групите.

Защо финалният стадий на „ Пътят на бизнесмена " ангажира със шерване и слушане

Досегът с гледни точки, опит и знания на другите обогатява и надгражда личните субективни възгледи в разнообразни житейски сфери. Това разрешава преоценката на личните упоритости и цели и предлага спомагателни подходи към разнообразни обстановки.

За кого ще е потребно образованието?

Със заключителния си стадий " Пътят на бизнесмена " има за цел да въодушеви ефикасна смяна в настройките. „ Мисията ни е да насърчим от ден на ден младежи да придобият самочувствието, че могат да ръководят сами живота си, да са финансово грамотни и да не се опасяват да поемат опасности, само че и да вземат участие съразмерно в едно дейно другарство ", изяснява Павел Хрисков, ръководещ сътрудник на „ Консендо ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР