Точно 10 са свободните места за войници във военното формирование

...
Точно 10 са свободните места за войници във военното формирование
Коментари Харесай

10 свободни работни места за кадрови войници в Асеновград

Точно 10 са свободните места за бойци във военното формирование в Асеновград. Кандидатите би трябвало да дават отговор на няколко условия. Необходимо е искащите да станат кадрови бойци да имат приблизително или по-високо обучение. Не би трябвало да са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент и против тях да няма формирано наказателно произвеждане. Важно изискване е да нямат друго поданство и да не са освобождавани от военна работа заради наложено дисциплинарно наказване „ уволнение”. Кандидатите следва да покриват и нормативите за физическа валидност, избрани с акт на министъра на защитата и да са психично пригодни.
Освен в Асеновград, вакантни войнишки длъжности са разкрити и в други градове на страната. 12 свободни места за бойци има в Благоевград и Враца, а в Алпийския полк в Смолян и във военното формирование на Мусачево - по 10. 15 са оповестените войнишки длъжности в Сливен, където се търсят механик-водач на танк Т-72, мерач на танк Т-72, водачи, оператори по осведомително обезпечаване и други. В 110-ти логистичен полк в Пловдив свободните места са 20 - за водачи, готвачи, оператори на комуникационно-информационна техника, радиотелеграфисти и други. Във военно формирование 28610 – София са оповестени пет вакантни войнишки длъжности за водачи, експерти по информационни системи и мрежи и други.
40 са свободните места за бойци във военните формирования на Втора механизирана бригада в градовете Стара Загора, Хасково и Ямбол. Там се търсят оператори на безпилотен летателен уред, механик-водачи на МТЛБ, мерачи, водачи на БТР, радиотелеграфисти, химик-разузнавачи и други. Също 40 са оповестените вакантни войнишки длъжности във военните формирования на 61-ва механизирана бригада в Карлово и Казанлък. Там се търсят механик-водачи на БМП, автоматчици, гранатометчици, водачи и други. 23 пък са свободните места във военните формирования на Единния център за начална военна подготовка в Плевен и Шумен. Там се търсят експерти по употреба на информационни системи и мрежи, химик-разузнавачи, експерти по счетоводен доклад на финансовите и материалните запаси, радиооператори, радиотелеграфисти, радиотелефонисти и други.
Общо 185 е броят на оповестените от министерството на защитата вакантни войнишки длъжности в страната за Сухопътните войски. До 22.03.19 година претендентите могат да подадат персонално документално заявление за приемане на военна работа. Документите следва да бъдат адресирани до командира на съответното военно формирование посредством структурите на Централното военно окръжие. Такова звено в Асеновград е позиционирано в постройката на общината. Конкурсът ще се организира в интервала от 13.05.19 година до 21.05.19 година и включва изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР