Точните думи на петричката Касандра гласят: Първо ще изчезнат пчелите.

...
Точните думи на петричката Касандра гласят: Първо ще изчезнат пчелите.
Коментари Харесай

Трепери Народе! Сбъдна Се Най-Страшното Пророчество На Баба Ванга!

Точните думи на петричката Касандра гласят: „ Първо ще изчезнат пчелите. След тях лукът и чесънът същото ще изчезнат. Млякото ще стане отровно “.

Световните медии към този момент напомнят предсказанията на българската пророчицата. Очевидно е, че те не се разминават с действителността.

Биологичният прелом, на който всички сме очевидци през последните години, не стартира ненадейно. Той е резултат от продължителни дейности, които са известни на учените от най-малко 13 години и те непрекъснато предизвестяват за тях.

Само две години след датата, която е предсказана от Ванга като начало на гибелта на пчелната популация, се появяват и първите научни доказателства за гибелта на пчелите.

Научните данни са повече от тревожни. Те са удостоверение за началото на сбъдването на пророчеството. Според пчелните колонии в света през идващите 50 години ще намалеят с цели 50%.

Още преди повече от десетилетие учените започнаха да приказват за екологична злополука. Последователите на окултното напомнят и изказванията на Ванга, както и тези на Алберт Айнщайн. Според тях, екологичната злополука към този момент чука на вратата ни, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР