То си е отдавна казано, че каквото и да правиш,

...
То си е отдавна казано, че каквото и да правиш,
Коментари Харесай

Галин се пищиса: Брутални кадри от негови креватни изпълнения изтекоха в нета! (СНИМКИ)

То си е от дълго време казано, че каквото и да правиш, би трябвало да вкарваш първо мозъка си в приложимост, само че кой да слуша... Е, тази максима ще я научи и към този момент сигурно ще я употребява Галин, само че чак откакто изрева и се опари. Певецът е сащисан от разкритието на почитателите си, а те пък са изумени по какъв начин може да е толкоз тъп, че да разрешава да го снимат в най-деликатните му моменти?!

Става дума за фрагменти от креватни осъществявания с чалга идола на тийновете, на които той се раздава на макс - в тази ситуация с кокона. Помним, че преди време беше изтекло клипче, на което Галин е с някакъв мускулест мачо, само че той твърдо отхвърли и съобщи, че това е просто аналогия във визията, а и фрагментите са неразбираеми.

" Знаеш ли, че има п@рно фрагменти с теб в мрежата от дни?! ", попита го консуматор в свеж диалог с Галин в чата на Инстаграм. На въпроса артистът обърна стремително внимание и написа бързо: " Сега ще ревизира! ".

Само тези думи на изпълнителя са задоволителни, с цел да сме уверени, че щом ще поверява, значи действително е разрешил нощните му удоволствия да бъдат заснемани. А като нищо и той самият го е поискал, разясняват в нета.

" Като няма с какво друго да блеснат тъпите чалгари, работят по остарелия метод - С-то продава. Да де, само че това е за три дни, а след това?! ", смеят се зевзеци.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР