То съдържа инструкции как могат да съобщят информация за нахлуването

...
То съдържа инструкции как могат да съобщят информация за нахлуването
Коментари Харесай

ЦРУ публикува обръщение към руснаците

То съдържа указания по какъв начин могат да оповестят информация за нахлуването в Украйна

Централно разузнавателно управление на САЩ популяризира директива към съветските жители, с помощта на която те могат да се свържат с ръководството и да оповестят на разузнаването информация за съветското навлизане в Украйна, написа.

Видеото с инструкцията е качено на формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в Ютюб.

Управлението поучава руснаците да употребяват за връзка не домакински или работен компютър, както и подобен с интернет връзка. Препоръчва се прилагане на благонадежден VPN или браузера Tor. Едва по-късно би трябвало да се попълни името, длъжността и безвреден метод за противоположна връзка.

АР разяснява, че формален представител на Централно разузнавателно управление на САЩ оповестява, че "има руснаци, които обезверено се пробват да се свържат с Централно разузнавателно управление на САЩ ", с цел да оповестят информация за нахлуването в Украйна. Той не показва броя им, като акцентира, че инструкцията ще помогне на руснаците да не бъдат разкрити от съветските спецслужби.

Ню Йорк таймс отбелязва, че Централно разузнавателно управление на САЩ за първи път разгласява послание на съветски. Изданието допуска, че ръководството се интересува най-вече от държавни чиновници на РФ с достъп до секретна информация.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР