То каза, че безпилотните летателни апарати са били украински. До

...
То каза, че безпилотните летателни апарати са били украински. До
Коментари Харесай

Украйна отново атакува Москва с дронове

То сподели, че безпилотните летателни апарати са били украински. До момента няма реакция от страна на Украйна, която по принцип не разяснява сходни набези.

Руското министерство на защитата заяви в изказване, че сигналът на първия дрон е бил заглъхнал със средства за радиоелектронна битка. В резултат безпилотният летатален уред е паднал върху строяща се постройка в Москва-Сити.

Въпросното здание е понесло незначителни вреди. В две прилежащи пететажни здания са били счупени няколко прозореца, заяви кметът на Москва Сергей Собянин.

Два дрона са били свалени в Можайски и Химкински регион в Московска област, надлежно югозападно и северозападно от съветската столица, заяви още министерството на защитата.

Първоначално Собянин сподели, че един безпилотен летателен уред се е разрушил в строяща се постройка в бизнес региона на Москва, а различен е бил свален от съветската противовъздушна защита покрай столицата.

Всички четири летища на Москва краткотрайно стопираха работа, само че към този момент още веднъж действат, заяви представител на управляващите. Най-малко един полет (от Сочи за Москва) е бил пренасочен към Нижни Новгород.

В Русия към този момент съвсем всеки ден има офанзиви с дронове, отбелязва Франс прес. Москва постоянно бива вземана под прицел.

Вчера съветските управляващи оповестиха, че противовъздушната защита на страната е свалила четири украински дрона покрай столицата и в Брянска област, която граничи с Украйна.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР