ТМ Ауто, оторизиран дилър на Toyota за България и част

...
ТМ Ауто, оторизиран дилър на Toyota за България и част
Коментари Харесай

ВЕРНИ НА СВОЯТА МИСИЯ И ЦЕННОСТИ, ТМ АУТО, ОФИЦИАЛEН ДИЛЪР И СЕРВИЗ НА TOYOTA, ИНВЕСТИРА В ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ В БЪЛГАРИЯ

ТМ Ауто, оторизиран дилър на Toyota за България и част от Inchcape Group, построява неповторима слънчева система за извличане на зелена сила у нас. Inchcape е водещ самостоятелен световен авто дистрибутор, със постоянни позиции и обилни благоприятни условия за напредък. Нашата цел е да предоставим стойност на обществото, на нашите чиновници, нашите сътрудници и акционери. Ние се стремим да помогнем за възстановяване на подвижността за всички, като поддържаме икономическия напредък и в същото време даваме нашия личен принос за справяне с изменението на климата.

Верни на нашата задача и полезности, Inchcape вкарва в употреба новаторска напълно новоизградена фотоволтаична апаратура на покрива на дилърството на Toyota - ТМ Ауто на бул. Сливница № 570. Изграждането и стартирането в употреба лишава съвсем година, а инвестицията надвишава 640 000 лв.. Уникалното оборудване е със 769 слънчеви панела, всеки с мощ от 455 W, произвеждащо 380 MWh/година е въведено в употреба от 08.08.2023.

Горди сме да споделим, че 67% от електрическата енергия добита от слънцето ще бъде непосредствено употребена в нашите ежедневни действия, а 33% ще бъде отдавана към мрежата, с цел да подкрепи стремежът на обществото за по-зелена сила, каквато е задачата на компанията в световен мащаб.

В допълнение на това, ТМ Ауто може да се похвали с обстоятелството, че разполага със „ Зелен документ “ и употребява 100% зелена сила. Това изисква много повече средства, което обаче отстъпва пред целите на компанията да бъде виновна към околната среда и обществото.
С тази инвестиция Inchcape България, като част от групата следва правилата на зелена компания, за едно по-чисто бъдеще.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР