тложиха делото срещу инфлуенсърите Чеченеца, Куката и Даниел Йорданов, по-известен

...
тложиха делото срещу инфлуенсърите Чеченеца, Куката и Даниел Йорданов, по-известен
Коментари Харесай

След ареста: Тошо Куката притеснявал момчето, с което се гавриха

тложиха делото против инфлуенсърите Чеченеца, Куката и Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, съобщи. Делото бе формирано след излъчването на абсурден клип, на който се вижда по какъв начин водят завързано на каишка момче със специфични просветителни потребности (Денислав) и му издават разнообразни команди за осъществяване.

Новата дата е планувана за средата на септември, защото двама от юристите не се явиха. Единият е в отпуск, а другият в болничен.

С минимално наличие на протестиращи мина разпоредителното съвещание. Те пристигнаха, с цел да осъдят неналичието на морални полезности в обществото и желаеха заслужено наказване.

" Искаме да покажем, че въпреки всичко нормалността в страната стартира да се възстановява. Искаме органите на реда да си свършат работата ", сподели Милен Стаматов.

Майката и бащата на Денислав – момчето със специфични просветителни потребности – преди началото на съвещанието обявиха, че инфлуенсърите са тормозили сина им, откакто излязоха от ареста.

" По време на нощна промяна Тодор Чалъков - Куката е отишъл два пъти да го търси на работа. Дори е влезнал да го търси в тоалетната, тъй като си е мислел, че се крие там. Нагло и гнусно е. За да не му нанася психоатаки шефката е изпратила сина ни в стаята за отдих ", обявиха Добромира и Димитър Димитрови.

Инфлуенсърите още веднъж подчертаха, че момчето единствено е упорствало за снимане на клипа и че в самото начало са били срещу реализацията му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР