Тизйрът, пуснат през този уикенд потвърди, че в следващия смартфон

...
Тизйрът, пуснат през този уикенд потвърди, че в следващия смартфон
Коментари Харесай

Нов официален тийзър на задния панел на Xiaomi Mi 6X се появи в мрежата

Тизйрът, пуснат през този уикенд удостовери, че в идващия смарт телефон на Xiaomi ще се трансформира нов уред от междинен клас, наименуван Mi 6X. Той ще стане правоприемник на Xiaomi Mi 5X, който започва през юли предходната година. А новият формален тийзър, пуснат от китайския производител в Weibo изцяло демонстрира телефона.

Xiaomi ще разгласи Xiaomi Mi 6X на 25 април на показване в Уханския университет в Китай. Самият тийзър демонстрира задния панел на Xiaomi Mi 6X в наследник цвят. Той е изработен от метал и е оборудван с двойна камера с отвесна ориентировка в горния ляв ъгъл. Камерата наподобява на двойния фотомодул, употребен в iPhone X. Скенерът на пръстовите отпечатъци се намира откъм гърба на Mi 6X.

Официалното известие в Weibo, което да подхожда на тийзъра удостоверява, че телефонът ще има 20-мегапикселова камера, както откъм гърба, по този начин и начело. Последните известия демонстрират, че предната камера ще включва 20-мегапикселов датчик Sony IMX376, а двойната камера на задния панел ще има 12-мегапикселов датчик Sony IMX486 и 20-мегапикселовия датчик Sony IMX376. Очаква се, че предната и задната камера на Mi 6X ще вършат качествени фотоси, защото те ще бъдат оборудвани с AI.

Списъкът на TENAA демонстрира, че Mi 6X е оборудван 5,99-инчов екран с Full HD + резолюция (2160 x 1080 пиксела). Той може да работи с чипсета Snapdragon 660, който се предлага с енджин за изкуствен интелект. Очаква се, че той ще се появи в следните разновидности с памет: 4 GB RAM/6 GB RAM и 32 GB / 64 GB / 128 GB вградена памет. Очаква се също по този начин, че вътре ще бъде конфигурирана батерия с потенциал 2,910 мАч и с поддръжка на Quick Charge 3.0.

Xiaomi Mi 6X най-вероятно ще се предлага единствено в Китай. Извън вътрешния пазар, телефонът ще дебютира като Xiaomi Mi A2 въз основата на Android One. Дебютът на Mi A2 се удостоверява и от обстоятелството, че Mi A1, който беше показан през септември предходната година, е снет от индустриалната линия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР