Тийнзвездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си. 20-годишната

...
Тийнзвездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си. 20-годишната
Коментари Харесай

Любовта промени Гери-Никол? Певицата изостави кариерата си

Тийнзвездата Гери-Никол в последно време изчезна от полезрението на почитателите си. 20-годишната певица не е пускала нова ария от лятото, не върви по участия и съвсем не е дейна в обществената мрежа, а мнозина се запитаха какво се случва с нея. Запознати издават, че изпълнителката от известно време е влюбена, по тази причина е оставила кариерата си на назад във времето. Яката дупара най-накрая си е хванала гадже и не го изпускала от взор, писа " Уикенд “.

Както стана ясно, половинката й е Мариян, или по прякор – Капо Верде, от хип-хоп групата " Бандата на ръба “. Това е първата сериозна връзка на певицата. Говори се, че преди Капо тя е била с Благо Джизъса за малко, само че родилите й ги разделили, защото младата изпълнителка безусловно издържала екс футболиста.

Заради Мариян Гери за първи път си разрешава да сложи кариерата си на назад във времето. Последното й парче " Над закона “ излезе през лятото и от този момент варненката не е изключително дейна нито в обществената мрежа, нито в клубовете.

Някои от феновете й заподозряха, че може да има финансови проблеми, а други допуснаха, че се готви да замине за чужбина. Яката дупара нееднократно е споделяла, че желае да продължи образованието си в Съединени американски щати. Мечтае да пробие и в Холивуд. Засега обаче изоставила и тази упоритост, с цел да се посвети на първата си обич.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР