Тийнсензацията Тита се оказва много духовна личност. Вероятно за изненада

...
Тийнсензацията Тита се оказва много духовна личност. Вероятно за изненада
Коментари Харесай

Тайни ритуали пращат Тита в Индия

Тийнсензацията Тита се оказва доста духовна персона. Вероятно за изненада на множеството й почитатели, които я виждат дръзка и предизвикателна във видеоклиповете, отвън тях Христина Христова напълно не го раздава ходеща провокация. Дори в противен случай – във всяка свободна минута, когато не е заета с следващата си ария или образователно задание, Тита чете книги за личностно развиване.

Близък неин другар даже издаде, че неотдавна чаровницата от Силистра се е захласнала по практикуването на разнообразни източни практики. В скоро време даже пристрастеността й по духовното рационализиране може да я води в далечна Индия, където, както се споделя, тя ще може да почерпи познание от извора. Стига, несъмнено, да откри и физическо време за това екзотично пътешестване. „ Напоследък съм все по-натоварена. Трябва да комбинирам професионалните си задължения с това да изучавам и за изпити...”, признава изпълнителката на „ Photoshop”.

За Тита, която на 19 юли тази година стана на 19 години, символиката на цифри и дати е от голямо значение. А да не забравяме, че и годината й на раждане също е цялостна с 9-ки – 1999 година Вероятно и поради това певицата постоянно препрочита книгите на един от най-любимите си създатели – Учителя Петър Дънов, в които доста се приказва за смислите на числата, датите и буквите.

След като посети Индия пък, Тита има голямо предпочитание да стигне и до отдалечен Тибет – тъй като е схванала, че тази страна е част от трите съществени енергийни центъра на планетата – дружно с България и Чили.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР