Тийнсензацията Гери-Никол и футболната звездата Благой Георгиев взривиха публичното пространство

...
Тийнсензацията Гери-Никол и футболната звездата Благой Георгиев взривиха публичното пространство
Коментари Харесай

Гери-Никол спи с Благо Георгиев СНИМКА

Тийнсензацията Гери-Никол и футболната звездата Благой Георгиев взривиха общественото пространство с техен общ кадър, в който Джизъса я ближе по врата.

Двамата се срещнали около общите им другари Златка Райкова и гаджето й Георги Валентинов. Покрай „ Капките “ доста постоянно попадат в обща компания, от където тръгнало всичко.
Приближени до Благо издават, че е вдлъбнат до уши по варненката, която се слави със забележителните си задни елементи, които даже възпя в своя ария. Чуват се по през целия ден и постоянно могат да бъдат засечени дружно да вечерят в елитни заведения за хранене в София. Самият футболист бил загатнал на приятелите си, че сред тях се заражда огромна обич.

Златка се опита да оправдае приятелката си. „ Често се случва да сме в общи компании. Гери-Никол и Благой Георгиев към този момент няколко пъти се засичат в „ Капките “. После вечеряме и се забавляваме. Те и двама са по-освободени като държание. Тя е много по-малка от него “, показа изкусителката.

Светските среди обаче прегряха от шушукане за интимните връзки на Благо и Гери. Явно и двамата не възприемат връзката си като нещо съществено, по тази причина отхвърлят и настойчиво се стремят да се крият от медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР