Тийнидолът Галин бе нападнат от напористи фенки след едно от

...
Тийнидолът Галин бе нападнат от напористи фенки след едно от
Коментари Харесай

Непълнолетни нападнаха Галин в Пловдив

Тийнидолът Галин бе атакуван от напористи последователки след едно от последните си участия в Пловдив. Десетина девойки го причакали пред служебния вход и му се нахвърлили на врата.

Девойките са ученички, още малолетни и по тази причина не ги пуснали в дискотеката. Търпеливо изчакали да свърши изявата на любимеца им и очевидно са добре осведомени от къде влизат и излизат ВИП гостите.

Буквално се нахвърлили на потния Галин. Искали фотоси, целували го по бузата, разговаряли и даже му се обяснили в обич. На няколко пъти добричлията се опитал да се отскубне от тълпата, защото очевидно били пияни и дейностите им минавали всякаква граница.

Накрая се намесил неговия озвучител, който разбутал девойките и проправил път на Галин до колата.

Това не спряло екзалтираните почитателки, които застанали пред и зад лъскавото му возило и упорствали той да им даде персоналния си мобилен номер, с цел да се чуели.

Галин и приятелят му обмисляли да викнат полиция, само че с няколко мудни маневри съумели да се отскубнат, а артиста се зарекъл, че ще кара охраните от заведенията да го съпровождат до автомобила му, с цел да не изпада в сходни обстановки повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР