Тийнейджърските години са времето, в което имаме много идоли, които

...
Тийнейджърските години са времето, в което имаме много идоли, които
Коментари Харесай

Бившите тийнейджърски двойки, които всички харесвахме

Тийнейджърските години са времето, в което имаме доста идоли, които следим от близко и чиито плакати сме облепили по стените на детската ни стая. Всяко събитие в техния живот директно ни вълнува и всичко се следи под лупа, изключително когато става дума за гаджета и връзки, написа каналът на  във vbox7. Е, в този момент, от гледната точка на възрастни, това ни се коства смешно, само че когато си на 13 години и твоят celebrity crush е някой от братята Джонас (да речем) всичко наподобява доста по-значимо. Ето и някои от най-популярните някогашни тийн двойки, за които всички младежи директно се вълнуваха:

Джъстин Бийбър  и Селена Гомез

Селена Гомез и Джъстин Бийбър  се срещат, когато той е на 16 година, а тя на 18г. през 2011 година преди концерт на изпълнителя. Двамата бързо се трансформират в любимци на аудиторията, която даже ги назовават Джелена ( от Джъстин и Селена). Двамата са дружно едвам година, а по-късно се разделят. Това обаче не е краят на историята и през годините се събират и още веднъж разделят на някого пъти и по този начин до 2015г., когато публично афишират края на връзката си. През 2017г. двамата още веднъж се събират за малко, с цел да сложат същинския завършек на връзката си няколко месеца по-късно, след който всеки продължи по своя път.

Зейн Малик и Пери Едуардс

Зейн Малик бе част от пердах бандата One direction, до момента в който Пери беше член на момичешката група Little mix. Именно това ги направи толкоз симпатични на огромна част от подрастващите. Те се срещат през 2011г., когато групата на Пери е част от Х фактор. Двамата анонсираха връзката си през 2012г. и бяха couple goal за всеки 14-годишен – непрекъснато бяха дружно, той си направи татуировка , с цел да запечата любовта си към Пери, взеха си куче и се сгодиха. Тази сантиментална приказка продължи до 2015г., когато Зейн напусна One direction, а малко по-късно двамата с Пери се разделиха.

Джо Джонас и Тейлър Суифт

Това е една от най-краткотрайните звездни двойки, само че това не пречи да се запечата в съзнанието ни. Джо Джонас и Тейлър Суифт  бяха двойка едвам няколко месеца, когато и двамата бяха младежи, даже участваха на премиите за видео музика на MTV през 2008 година като двойка. Едва няколко месеца по-късно обаче Джо Джонас се раздели със Суифт в 27-секундно телефонно позвъняване, по думи певицата от " Love Story ".

Зак Ефрон и Ванеса Хъдчинс 

Зае Ефрон и Ванеса Хъдчинс се срещат по време на прослушването си за High School Musical. Кадри от прослушването бяха споделени преди време от Disney, тъй че всеки може да види първичната им химия. Именно към снимането на тийн кино лентата двамата съумяват да се опознаят и да се харесат. Те стартират да излизат през 2005г., само че връзката им става обществено притежание през 2006г. След 5 годишна връзка , в която двамата пораснаха дружно, посещаваха кино министър председатели, турнета, NBA мачове, те се разделиха през 2010г.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР