Тийнейджърската икона от 80-те Моли Рингуолд каза, че режисираните от

...
Тийнейджърската икона от 80-те Моли Рингуолд каза, че режисираните от
Коментари Харесай

Моли Рингуолд критикува филмите си от 80-те като „наистина, много бели“, призовава всички римейкове да бъдат по-разнообразни

Тийнейджърската икона от 80-те Моли Рингуолд сподели, че режисираните от Джон Хюз филми „ Brat Pack “ биха изглеждали доста по-различно, в случай че се преработят през днешния ден – съвсем 40 години след оригиналите – изключително тъй като не могат да бъдат толкоз „ бели “.

„ Тези филми, филмите, които съм толкоз Те са били доста известни, и в случай че желаете да извършите римейк на това в този момент, ще би трябвало да бъде доста по-разнообразен. в действителност, доста бяло “, сподели тя по време на гала по награждаването на филмовия фестивал в Маями в събота, където получи премията Creative Vanguard на списание Variety, съгласно Breitbart.

Тя добави, че филмите не съставляват това, което през днешния ден е като да си младеж в Америка.

Molly Ringwald в Helmut Lang RTW есен 2024 година като част от седмицата на модата Ready to Wear в Ню Йорк, извършена в Williamsburgh Savings Bank на фев. 9, 2024 в Ню Йорк, Ню Йорк. (Gilbert Flores/WWD посредством Getty Images)

56-годишната Рингуолд повтори това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР