Тийнейджърка от Колорадо, която прекарала 14 месеца в кома след

...
Тийнейджърка от Колорадо, която прекарала 14 месеца в кома след
Коментари Харесай

Ученичка легна под ножа да си увеличи бюста и умря в страшни мъки

Тийнейджърка от Колорадо, която прекарала 14 месеца в кома след несполучлива интервенция за увеличаване на бюста, е умряла, споделиха нейни близки. Според usa.one Емалин Нгуен била на 19 години.

„ Родителите, братята и сестрите на Емалин са с разрушено сърце, " сподели фамилният юрист Дейвид Удръф пред KCNC-TV: "Този процес на събитията беше, за жалост, непредвиден. "

Според Удръф Нгуен е развила пневмония, която е довела до прекъсване на сърцето. Въпреки обстоятелството, че момичето било реанимирано и откарано в локална болница, през идващите 24 часа сърцето й спряло още няколко пъти - и тогава Емалин умряла.

През август 2019 година Нгуен за броени часове се трансформирала от радостно и радостно момиче в коматозен пациент, некадърен да приказва, да върви, да се храни или да се грижи за себе си. Според иск, заведен от фамилията й, Емалин е претърпяла два сърдечни ареста и мозъчни увреждания, откакто пластичният хирург Джефри Ким и анестезиологът Рекс Мийкър я оставили без контрол за 15 минути.

Когато се върнали, открили, че устните и лицето на момичето посинявали и цианозата се е популяризирала по цялото тяло. Мъжете обаче не се обадили на 911 още пет часа. Нгуен по този начин и не пристигнала в схващане. Според Удръф в този момент обвиняванията за груба немарливост по дело против лекарите ще бъдат сменени с обвинявания в гибел вследствие на противозаконни дейности.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР