Тийнейджърка обра дома на своя приятелка. Кражбата е извършена след

...
Тийнейджърка обра дома на своя приятелка. Кражбата е извършена след
Коментари Харесай

Разкриха тийнейджърка, откраднала много пари и злато

Тийнейджърка обра дома на своя другарка. Кражбата е осъществена след посещение и изследване, при което петнайсетгодишната крадла схванала къде фамилията държи парите и полезностите си.

Случаят е развързан от криминалисти и чиновници на полицейския сектор в квартал " Изток " в Пазарджик.

В сряда в сектора постъпил сигнал от 31-годишна жена, живееща в махалата. Тя уведомила органите на реда, че от жилището и липсвали3800 лв. и златни украшения – пръстени, синджирчета, гривни, обеци. По първични данни общата стойност единствено на накитите е над 12 000 лв..

Потърпевшите са заможни хора, със личен бизнес. Една от дейностите им е обвързвана със злато, само че откраднатите украшения не са били част от стоката, а персонални движимости. Двете девойки били приятелки и си ходели на посетители. Явно обаче крадлата по време на визитите си е употребила момента, с цел да изследва къде какво се съхранява в богатския дом. После се е поддала на изкушението и е протегнала ръка на непознатото.

Полицаи почнали работа по случая и скоро влезнали в дирите на извършителката. Полицаите разкрили и иззели цялата парична сума, както и част от откраднатите златни украшения. Работата по изясняване на случая продължава, с момичето работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Образувана е кореспонденция, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР