Тийнейджърът, син на жертвата на изтезанията на двойния убиец Рюрик

...
Тийнейджърът, син на жертвата на изтезанията на двойния убиец Рюрик
Коментари Харесай

Тийнейджър, син на жертвата на изтезанията на злия банкер, наруши мълчанието за убийството на майка си - „Никога няма да му простя“

Тийнейджърът, наследник на жертвата на изтезанията на двойния палач Рюрик Джътинг, споделя, че към момента е преследван от убийството на майка си преди съвсем 10 години.

Мохамед Хафидз Арнован е единствено на пет години, когато Брит Ютинг държа в плен Сумарти Нингсих, на 23 години, в продължение на дни и снима на видео нейните отвратителни последни моменти в първокласния си апартамент в Хонконг. Говорейки обществено за първи път, Мохамед споделя, че в никакъв случай няма да елементарни на родения в Съри банкер и изиска той да поеме отговорност за закононарушенията му.

От дома си в отдалеченото централно село Ява Гандрунгмангу, Индонезия, той сподели: „ Той взе майка ми, в никакъв случай няма да му простя. Той е злобен. Родителите на Сумарти упорстват Jutting или фамилията му да заплати обезщетение. Но те настояват, че някогашният банкер с £340 000 годишно се е оповестил в неплатежоспособност, с цел да избегне заплащането на обезщетение.

И защото Сумарти е пътувала за работа с туристическа виза, тя няма право на погашение от управляващите в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР