Тийнейджърът демон“ от Луизиана, който брутално открадна и влачи 73-годишна

...
Тийнейджърът демон“ от Луизиана, който брутално открадна и влачи 73-годишна
Коментари Харесай

Тийнейджър „демон“ от Луизиана, осъден на доживотен затвор за кражба на кола, влачеща 73-годишна баба до смъртта й

Тийнейджърът „ дявол “ от Луизиана, който брутално открадна и влачи 73-годишна баба, като я раздра ръка и облекла, когато тя се заклещи в защитния колан и по-късно умря, научи ориста му в петък.

Джон Оноре, 18, беше наказан на пожизнен затвор за ролята си в гибелта на Линда Фрики през 2022 година, до момента в който фамилията на дамата празнуваше, че „ справедливостта е раздадена “ и се надяваше, че младежът няма да се измъкне от пандиза.

„ Няма скрупули на съвестта, той получи това, което заслужаваше. Той го направи ", сподели сестрата на Фрики Джинилин Грифин пред кореспонденти пред постройката на съда. „ Не ни интересува какво се е случило преди 21 март 2022 година, това е денят, за който се тревожим.

„ Той е дребен простак, той е дребен пънкар и заслужава да отиде там, където отива. Той е дявол и Бог видя този дявол оня ден и по този начин ръката на Линда беше отрязана.

„ Сега отстраняваме демоните. А бъдещите демони, по-добре да се пазят, тъй като прокуратурата към този момент не играе. ”

През м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР