Тийнейджър, посочен днес като умишлено бутнал 13-годишно момче в река

...
Тийнейджър, посочен днес като умишлено бутнал 13-годишно момче в река
Коментари Харесай

Тийнейджър, посочен като умишлено бутнал 13-годишно момче, което се удави в реката на снимката

Тийнейджър, посочен през днешния ден като съзнателно бутнал 13-годишно момче в река като част от „ смешка “, преди да загине трагично към този момент е сниман за първи път довечера.

Кристофър Капеса умря, откакто беше бутнат от перваза от тогавашния 14-годишен Джейдън Пю в река Синън във Фърнхил, покрай Маунтин Аш, Южен Уелс, през юли 2019 година Г-н Пю, в този момент на 19, и други другари от учебно заведение скочиха във водата, с цел да се опитат да спасят Кристофър, само че не съумяха да го спасят.

Тялото на младежа беше извадено от службите за незабавна помощ съвсем два часа откакто влезе във водата. Полицията на Южен Уелс проверява гибелта на Кристофър и съобщи досие с доказателства на Кралската прокуратура, с цел да прегледат обвиняването за непредумишлено ликвидиране.

Прокурорите взеха решение, че не е в публичен интерес да преследват господин Пю, решение, по-късно доказано от Върховният съд след правосъдно оборване от семейство Капеса. След двуседмично следствие помощник-коронерът Дейвид Ригън в Южен Уелс записа ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР