Тийнейджър, който намушка шестгодишно момче до смърт и след това

...
Тийнейджър, който намушка шестгодишно момче до смърт и след това
Коментари Харесай

Тийнейджър намушка 6-годишно момче до смърт след игра на смъртоносно TikTok `blackout challenge`

Тийнейджър, който намушка шестгодишно момче до гибел и по-късно захвърли тялото му в плет, беше наказан на съвсем осем години.

15-годишното момче се беше присъединило в TikTok Blackout Challenge с Джоел, по-малкото момче, фамилен другар, само че лудостта в обществените медии видя по какъв начин по-голямото дете задави приятеля си.

Съдът изслуша, че младежът се е тормозил, че шестгодишният Джоел ще каже на родителите си какво се е случило, по тази причина го е задушил, до момента в който припадне, и го е намушкал неведнъж, до момента в който е бил в безсъзнание.

И журито на Окръжен съд Нойбранденбург в Германия призна момчето за отговорно в ликвидиране след правосъден развой. Вчера той беше наказан на близо осем години затвор за малолетни.

Тялото на Джоел беше открито полускрит в плет покрай дома му в Прагсдорф, провинция Мекленбург-Предна Померания в Германия, през септември предходната година. Тийнейджърът не призна незабавно за убийството и даже беше взел участие в издирването на Джоел, когато обезпокоените му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР