Тийнейджър беше хоспитализиран, след като риба плува в гърлото му,

...
Тийнейджър беше хоспитализиран, след като риба плува в гърлото му,
Коментари Харесай

Момче има риба, извадена от гърлото, след като тя плува в устата му, докато плува в езеро

Тийнейджър беше приет в болница, откакто риба плува в гърлото му, до момента в който се потапя в локално езеро, с цел да се разхлади.

Младият гражданин на отдалеченото село Карумху в Индия за изненадата на живота си, когато създанието отхвърли да излезе. 14-годишното дете плувало в езеро, когато рибата плувала в устата му, изисквайки здравна експертиза, с цел да бъде дефинитивно отстранена. Местните се пробваха да оказват помощ на младежа, само че защото положението му се утежняваше, се оказаха неспособни да извадят рибата от гърлото му.

Тъй като рибата се оказа съвсем невъзможна за изместване, момчето беше откарано незабавно в локална клиника, само че личният състав беше също толкоз заинтригуван от необикновеното му положение. Беше решено, че се нуждае от болнично лекуване, с цел да в профил създанието, преди то да му е навредило съществено.

Първо беше лекуван в Общинския здравен център в Акалтара, преди да бъде откаран в болничното заведение в Биласпур. Там смаяните лекари го одобриха в петък (29 март) и медиците най-накр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР