Тийн сериалите са най-гледаните, когато става въпрос за телевизия. Гимназиите

...
Тийн сериалите са най-гледаните, когато става въпрос за телевизия. Гимназиите
Коментари Харесай

20-те най-велики тийн сериали за всички времена

Тийн сериалите са най-гледаните, когато става въпрос за телевизия. Гимназиите не наподобяват на тези в действителния живот. Дрехите са емблематични. А актьорите са едни от най-красивите лица на Холивуд, доста от които се трансформират в супер звезди.
20 от най-хубавите тийн сериали за всички времена

Въпреки късия си живот в NBC, този сериал основава едни от най-големите звезди днес (Джеймс Франко, Линда Карделини, Сет Роген, Джейсън Сегел). Историите в този сериал се въртят към нормалните тематики - другарство, обич и мъката да бъдеш най-яката мацка в гимназията.

Този сериал даде секси и ободрителен взор към приказния и трагичен живот на богатите деца. Звездите тук са Серина ван дер Вудсен и Блеър Уолдорф. 


Преди Gossip Girl Джош Шварц ни срещна с Мариса Купър и Райън Атууд в един от най-ембелематичните тийн сериали за всички времена.

От изнудване до съдбовна обич и смъртни случаи - този сериал има всичко, от което фенът има потребност. Троян Белисарио, Ашли Бенсън и Луси Хейл са звездите в тези серии. За страдание шоуто завършва през 2017 година.

Светлините на стадиона е един от най-въздействащите сериали за младежи. Имало ли е в миналото ефирен воин по-чувствителен и недопечен от Мат Сарацен? Треньор по-горещ от Ерик Тейлър? И по-красив от Тим ​​Риггинс..

Този сериал на Джос Уедън и последвалото му телевизионно шоу проправиха пътя за всички свръхестествени поредици през днешния ден. Бъфи Самърс въплъти всичко, което всяка 16-годишна героиня би трябвало да бъде: безстрашна, любопитна и със мощна воля. 

Елена, Деймън и Стефан бяха част от един от най-големите любовни триъгълници, които в миналото сме гледали на дребния екран. Шоуто приключи след осем супер сполучливи сезона през март 2017 година Надяваме се, че нещо е останало сред живота и гибелта и може да има завръщане с нов сезон в миналото.

Това, че са богати и красиви, не означаваше, че младежите от Бевърли Хилс бяха в сигурност. В продължение на 10 сезона шоуто се занимаваше със съществени сюжетни линии, включващи корист с опиати, алкохолизъм, изнасилвания, домашно принуждение, расизъм, самоубийства, бременност и СПИН. 


Да си младеж не е елементарно. Акционерна фирма и Анджела(Клер Дайнс) демонстрират това в най-красивата и сурова форма на малкия екран. Това е история, която раказва, че не всички гаджета са кръстени Джордан Каталано....

В този сериал в шест прочувствено съкрушителни сезона се споделя по какъв начин огромният брат Чарли се оправя със личните си проблеми, до момента в който се грижи за братята и сестрите си след гибелта на родителите им. Тук има за всеки по нещо, без значение дали става дума за непрекъснато изменящата се коса на Джулия, чарът на Бейли или мощното възприятие на самостоятелност на Клавдия. 

От дните си в Чилтън до Йейл (и по-късно, с възраждането на Netflix през 2016 г.), Рори беше въплъщение на това какво значи да гониш фантазиите си бясно, до момента в който се занимаваш с ужасни гаджета. И все пак, Джес Мариано постоянно ще бъде нейната същинска обич...

Преди телевизионните излъчвания и филми за супергерои да завземат телевизонния ефир, съществуваше този сериал. В него не липсва и нищо от  обичайните тийнейджърски драми - нелепи новобранци, несподелена обич, другари, купони, секс и невярност.


Със съкровища за очите като Чад Майкъл Мъри и заразната тематична ария на Гевин Дегре за това, че не искаш да бъдеш нищо друго също така, което се опитваш да бъдеш, One Tree Hill е любимец на доста младежи. История за младостта, съперничеството сред братята и баскетбола в гимназията. 

Назовете по-добър младеж разузнавач, който има гений за дивотии. Ще изчакаме...

Glee преподава на учениците от Маккинли Хай по какъв начин да се оправят с нещата от живота - връзки, гибел, фамилни проблеми и огромните фантазии.

И до днес мнозина към момента не са претърпяли любовната история на Кевин и Уини, даже в случай че шоуто ни припомня, че „ нещата в никакъв случай не се оказват тъкмо по този начин, както вие ги планирате. “ 

Един от най-продължителните тийнейджърски сериали по малкия екран, Degrassi се занимава с тематики като използването на опиати, самоубийствата, психологичното здраве, издевателството, расизма, бременността на младежите, сексизма и връзките. 


Малко преди премиерата на Smallville при започване на 2000 година, излезе сериалът Розуел, който беше съвършена симбиоза сред юношеска сапунена опера и сериозна тийн драма.
Skins (Кожи)
Подобно на Деграси, Skins самоуверено плуваше в спорни води, защото покриваше всичко - от психологични болести до корист с опиати и изнасилвания. Написано от юноши за младежи, шоуто оказа помощ да започва кариерата на имена като Никълъс Холт, Дев Пател, Даниел Калуя.

Тери Поло и Шери Саум играят Стеф и Лена, надлежно заместник-директор и преподавател, които са женени и имат четири осиновени деца и едно от тях. В това семейство вратата е постоянно отворена, без значение от вашата полова ориентировка, възраст или цвят на кожата ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР