Тийн принцесата Михаела Маринова определено знае, че провокацията привлича интереса,

...
Тийн принцесата Михаела Маринова определено знае, че провокацията привлича интереса,
Коментари Харесай

Гореща и провокативна: Михаела Маринова със супер секси визия и уникален нов трак

Тийн принцесата Михаела Маринова несъмнено знае, че провокацията притегля интереса, само че тя не е от певиците, които залагат на голота и просташко държание. Талантливата изпълнителка потвърди, че всяко младо момиче може да е секси, само че без да демонстрира прекалено много или да застава в провокативна поза, с цел да прикове погледите.

Красивата Михаела показа неотдавна няколко секси фотоса от концерта на Любо Киров, на който тя участва. За визията си звездата несъмнено се е постарала, като е заложила на буйна прическа, опушен грим и златиста рокля с отворено деколте. Тоалетът безпорно заслужава внимание, тъй като в него Михаела наподобява необикновено.

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и забавление до зори: Мани и Кремена от " Игри на волята " не се стопират

Ето това е класна, само че всъщото време елегатна и младежка визия, която не е кичозна или прекомерно разкриваща от тялото на певицата. Междувременно звездата показа и най-новото си парче, което се обрисува да бъде един от шлагерите за идните презници, а и по-късно. Парчето се споделя " Need You ", а видеото е повече от ефектно и съвременно. Виждаме една изцяло нова и изменена Михаела, която залага малко повече на провокативната визия, само че още веднъж всичко е с мярка.

Виж още: Десита, каквато не я познаваме! Певицата за любовта в живота си, книгите и най-скъпото нещо на света 

Новият план на звездата, е резултат от следващата ѝ колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години съумя да означи зашеметяващи триумфи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и други

Парчето е основано в границите на второто издание на креативния лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец при започване на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, измежду създателите на парчето е и младият български създател Витали Езекиев.  Режисьор и сценарист на видеоклипа, сбъднат от Albion Films, е Виктор Чучков. 

" Създали сме две образни рамки, два свята  - единият действителен, ухилен и положителен денем, а другият – нощен и тайнствен, обитаем с приказната фикция на Михаела. ", споделя той. 

" Need You е моя сбъдната фантазия. Работих с обичани хора, завоювах нови другари и още веднъж станах част от магически развой на творчество. Благодарна съм на всички. ", описа Михаела.

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР