Титулярният вратар на Левски Милан Миятович даде интервю за черногорското

...
Титулярният вратар на Левски Милан Миятович даде интервю за черногорското
Коментари Харесай

Милан Миятович: Половин България и премиерът подкрепят "Левски"

Титулярният вратар на " Левски " Милан Миятович даде изявление за черногорското издание Vijesti , в което изрази увереността си, че клубът ще бъде избавен.

Пред медиите в родината си той съобщи, че решение за " сините " ще се откри, защото половин България и министър председателят (Бойко Борисов) са последователи на отбора.
Тити Папазов: Божков и Попов няма да банкрутират " Левски ", пращат ми акциите (ВИДЕО) "Оцеляването на клуба няма да бъде възпрепятствано "

" Проблемите породиха през януари, когато сметките на настоящия притежател (Васил Божков) бяха запорирани. Впоследствие оставки подадоха изпълнителният и състезателен шеф, треньори. Очаквам в идващите 10 дни да се образува ново управление и оставките да бъдат отхвърлени. Половин България, даже актуалният министър председател, поддържат " Левски " и не се колебая, че ще бъде открито решение, защото клубът има богати обичаи. Освен това в " Левски " има извънредно добра атмосфера. Всички играчи одобриха да не получават заплати до назначението на новото управление ", споделя Миятович.

" Клубът ни обезпечи самостоятелни подготвителни стратегии и място на стадион " Георги Аспарухов ", където играем по-голямата част от мачовете, като се изключи дербито с ЦСКА. Стадионът има фитнес зала, трибуни за 18 000 фенове, само че аз нямах опция да работя с топката. От 13 май това ще се промени след двумесечна пауза, защото шампионатът бе преустановен на 13 март. "

" Прекарах доста време в изолираност, тъй като в България има над 1500 инфектирани с ковид, което е извънредно, тъй като знаем, че доста хора се завърнаха от чужбина. Нямаше боязън или суматоха. Мина без наложителен час за прибиране и беше допустимо придвижването с маски, които бях наложителни за към 15 дни. Мерките бяха по-строги по Великденските празници, с цел да се избегнат всеобщи тържества. София не е безценен град, тъй че нямахме проблеми поради неплатените заплати, а цените останаха същите “, показа стражът на " Левски ".
Дузпите взеха решение: " Левски " е на полуфинал в шампионата за Купата на България "Сините " отстраниха "Лудогорец "
" Искрено се надявам да остана в " Левски ". Трябваше да водим договаряния този месец, само че в този момент чакаме новите притежатели. Не укривам, че се усещам добре в клуба и още от началото имам благосклонности към него. В София също ми харесва. Феновете ме обожават, а от " Левски " отхвърлиха предложения за мен през януари. Договорът ми е до 15 юни. Нека първо да приключим сезона, в който имаме упоритости за продобиване на Купата на България. Там сме на полуфинал, а в шампионата ще опитаме да запишем допустимо най-хубави резултати. ", добавя черногорецът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР