Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи почивка

...
Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи почивка
Коментари Харесай

Топ вратар на Фенербахче аут за мача с Лудогорец

Титулярният вратар на Фенербахче - Доминик Ливакович, ще получи отмора в утрешния мач против Лудогорец от третия кръг в група " Н " на шампионата Лига на конференциите на УЕФА. Двубоят ще се играе от 19:45 часа в Истанбул, оповестява " Сабах ".

Ливакович удари коляното си в страничната греда при триумфа с 4:2 над Хатайспор в турския шампионат в неделя и старши треньорът Исмаил Картал няма да рискува с включването му в състава. Травмата на хърватския пазач не е сериозна и той тренира обикновено през вчерашния ден, само че против българския отличник ще пази резервата Ирфан Джан Егрибаят, някогашен юношески национал на Турция. 

Изданието написа още, че Картал няма да има опция да направи ротация в центъра на отбраната, в която ще оперират Родриго Бекау и Александър Джику, защото Луан Перес и Сердар Азиз са контузени, а Самет Акайдин не е картотекиран. 

Джошуа Кинг и Мерт Яндаш също отпадат от сметките поради контузии.

Фенербахче прави страховит старт на сезона и към този момент реализира 17 победи в 17 публични мача - 9 за състезание и 8 в Европа, с 50 маркирани гола. Много мощно се показва квартета в офанзива - Душан Тадич, Ирфан Джан Кахведжи, Себастиан Шимански и Един Джеко, които са записали общо 32 попадения и 18 асистенции от началото на акцията. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР