Тита се прибра в родния Силистра и направи нещо, което

...
Тита се прибра в родния Силистра и направи нещо, което
Коментари Харесай

Тита скандализира мрежата и разкри голяма тайна СНИМКИ 18+

Тита се прибра в родния Силистра и направи нещо, което предизвика неимоверно почитателите й. Поп принцесата, чийто снимки нормално приковават вниманието незабавно, издаде своя огромна загадка.

На едни от последните снимки в обществената мрежа ефектната русокоска, която сега се е отдала на подобаващ летен релакс, демонстрира и образно с какво поддържа сексапилната си фигура, а точно - изстудено бяло вино с белени домати и плочка кашкавал.



За мнозина това е може би една от многото глезотиики, които си сервира в всекидневието изпълнителката на " Антилопа ", единствено че самата тя нееднократно е признавала, че защото не е почитател на диетите, избира да съчетава потребното с приятното, само че без да прекалява.



Припомняме, че предходната година по това време Тита предизвика доста рецензия по собствен адрес, тъй като бе позволила да напълнее фрапантно и в цялостен контрастност на визията, с която грее от клиповете на шлагерите си.

Тогава напрежението и бързата популярност предизвикаха на младото момиче съществени прочувствени вреди, само че ето, че единствено година по-късно тя е към този момент нов човек.



Фигурата й несъмнено притегля погледите, изключително когато е на плажна конюнктура, а обилните форми провокират лавина от мнения в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР