Тита обясни завоя от рап и R’n’B към поп фолк

...
Тита обясни завоя от рап и R’n’B към поп фолк
Коментари Харесай

Пълен обрат със звездата Тита

Тита изясни завоя от рап и R’n’B към поп фолк с това, че е пораснала и към този момент не е тийнейджърка. „ Опитах се да пиша текстове като Криско, само че не се получи “, призна певицата, която в този момент нападна други вид почитатели с новия си дует с Фики.  Криско пък прочел поп фолк текстовете ѝ и непосредствено декларирал, че това всичките са евентуални шлагери.

Леят ми се думите, като пиша за обич и раздели, похвали се Тита. Тя съобщи, че всичко в този дует  е нейна концепция и през цялото време е знаела с кого желае да го запише. „ Фики е доста добър човек, доста религиозен. Цялото им семейство доста одобрявам “, описа изпълнителката по bTV.
външна реклама
За почитателите, които харесват Тита като хип-хоп изпълнителка, тя сподели, че доста им благодари. „ Човек минава през разнообразни интервали. Когато пеех „ Късай “ си бях тийнейджърка. Сега ми се пее за обич, за раздели, за действителни неща “, изясни певицата. Тя обаче не изключи да има и нови рап части, в случай че Криско я предложения в нова продукция.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР