Тир Мерцедес със сръбска регистрация самокатастрофира тази нощ на Е-79

...
Тир Мерцедес със сръбска регистрация самокатастрофира тази нощ на Е-79
Коментари Харесай

Катастрофа в Креснеското дефиле, трафикът e в едната лента

Тир " Мерцедес " със сръбска регистрация самокатастрофира тази нощ на Е-79 в Кресненското дефиле, лидерът не е потърпевш . Ремаркето на товарния автомобил виси над река Струма, а придвижването се реализира в едната лента.

Пътният случай е станал в 02.40 часа в региона на Креснеските ханове. Товарният автомобил се движи в посока Кресна и Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон, на дясна крива заради мокра пътна настилка, влекачът се удря в десния склон. След това минава през насрещната лента и къса мантинелата.
 БГНЕС
При удара в нея влекачът се усуква и връща в насрещната лента. Ремаркето продължава пътя си и висва над реката. Водачът е излязъл, няма разпръснат товар като при другите сходни катастрофи напоследък в дефилето.

Покрай задницата на ТИР-а и ската се минава безусловно през „ иглени уши ”, придвижването се реализира в лентата в посока Кресна и се контролира от Пътна полиция.

През светлата част на деня ще стартира изтеглянето на авариралия камион, което ще наложи прекъсване на трафика по най-натоварената пътна артерия в Югозапада.

На място са чиновниците на Районна пътна служба-Благоевград, шефът на Областно пътно ръководство инж. Иван Кунев, шефът на КАТ-Пътна полиция и чиновници на пътноподдържащата компания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР