Тир и лек автомобил се сблъскаха на пътя Русе –

...
Тир и лек автомобил се сблъскаха на пътя Русе –
Коментари Харесай

Нова страшна катастрофа на "отсечката на смъртта", в Русе джигит се метна в канавка

Тир и лек автомобил се сблъскаха на пътя Русе – Бяла, съобщи bTV. Инцидентът е станал на трилентовия път сред двата разклона за селата Иваново и Тръстеник. По знамение няма съществено потърпевши, само че придвижването в сектора беше затруднено.

В лекия автомобил е пътувало румънско семейство, което се е прибирало към Букурещ.
 Тир и лек автомобил се сблъскаха на пътя Русе – Бяла
Снимка: btvnovinite.bg
По думите им ремаркето на турския тир, който се е движил в насрещното платно, е поднесло и те са се озовали под него. При мощния удар предницата на колата е била смачкана, само че въздушните възглавници са избавили румънците.
 Тир и лек автомобил се сблъскаха на пътя Русе – Бяла
Снимка: btvnovinite.bg
Те са отказали здравна помощ, защото нямат съществени контузии. Под ремаркето на тира е попаднал още един автомобил, само че без съществени вреди. Причините за случая се обясняват.

Междувременно стана известно, че кола е изхвърчала от пътя и се обърнала при входа на Русе. Шофьорът не е потърпевш, само че поради избавителната интервенция краткотрайно придвижването беше затруднено и се осъществяваше единствено в едната лента, оповестява Нова телевизия.

Заснежени са пътищата и от Русе към Разград и Шумен.

Заради изобилен снеговалеж и в тази посока се пропущат единствено леки коли.

Движението на коли над 12 тона е лимитирано от Русе в посока Силистра. В региона на граничния пункт „ Дунав мост” се образуваха километрични опашки от чакащи камиони.

 Кола излетя от пътя и се обърна при входа на Русе
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР