Типично пролетно време ще очертае дните около Великден. В събота

...
Типично пролетно време ще очертае дните около Великден. В събота
Коментари Харесай

Синоптици предупреждават за риск от градушки в последните дни на април

Типично пролетно време ще очертае дните към Великден. В събота над страната ще мине леден атмосферен фронт – от запад на изток в хода на деня ще превали в западните, централните и североизточните региони. Валежите няма да са повсеместни, с по-скоро местни, на моменти интензивни с гръмотевици и риск от дребна градушка. Привечер облачността ще се раздра с наклонност за безоблачен Великден. Температурите в събота – сутринта от 6 до 11 градуса, следобяд – сред 18 и 23-24 градуса.
В неделя сутринта още веднъж ще е относително топло с температури сред 9 и 14 градуса. Денят ще е безоблачен с минимална следобедна облачност. Валежи не се чакат, с изключение на на изолирани места в планините на Югозапад. Времето ще е безшумно и топло със стойности на термометрите следобяд сред 21 и 26 градуса.
От понеделник стартира интервал с постоянно изменчиво пролетно време с повече слънце заран и краткотрайни заоблачавания следобяд с временен, на моменти натоварен дъжд с гръмотевична интензивност. Около четвъртък петък преваляванията ще са на повече места в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР