Тина и Миро от Един за друг“ съобщиха официално в

...
Тина и Миро от Един за друг“ съобщиха официално в
Коментари Харесай

Тина и Миро от Един за друг очакват първото си дете

Тина и Миро от „ Един за различен “ оповестиха публично в Instagram, че ще стават родители за първи път. Красивата инфлуенсърка разкри новината със фотография от новия им дом във Англия, където живеят и работят от години.

„ Едно + едно = ТРИ и едно куче  ♥️ Много сме щастливи и с огромно наслаждение ви оповестяваме, че публично влизаме в школата на подготвящи се родители “, стартира дългия си пост Тина.

„ Не съм мислила, че мога по едно и също време да изпитвам благополучие, боязън, неспокойствие, неустановеност, и куп въпроси които минават през главата ми непрекъснато. Мислих си, че в никакъв случай няма да се почуствам подготвена за такава крачка и всички към нас ни го повтаряха, само че в действителност го почуствахме и то дружно “, споделя искрено брюнетката и продължава:

„ Може би най-хубавото време е тъкмо когато го почустваш а не когато обществото е наложило, че би трябвало. Приемаме препоръки от към този момент опитни родители и ще се веселя в случай че схвана, че не съм единствената която изпитва толкоз страсти по едно и също време..  ♥️ “, написа от Тина към фотото горе.

В края на предходната година Тина и Миро се снабдиха с първото си лично жилище в Обединеното кралство. Парите за депозита двамата събрали преди присъединяване им в „ Един за различен “, а самата къща е 30-годишна ипотека с закрепена рента за първите пет години. Това значи, че каквото и да се случва с лихвите – дали ще се покачват, или намаляват, вноската на месец няма да се промени през идващите пет години.

„ Възнамеряваме след този интервал да рефинансираме още веднъж с 5-годишна рента, с цел да избегнем всевъзможни типове промени, тъй като може да са положителни, само че и отрицателни “, изясни Миро в рядко TV изявление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР