Тина и Миро от Един за друг живеят приказката, за

...
Тина и Миро от Един за друг живеят приказката, за
Коментари Харесай

И във Великобритания стават такива неща: Тина и Миро от "Един за друг" с лош късмет

Тина и Миро от " Един за различен " живеят приказката, за която мнозина мечтаят. Двамата сбъднаха фантазията си, а точно да имат личен дом във Англия. 

Припомняме, че в края на годината двамата се снабдиха с първата си къща в кралството, а за която са спестявали над две години. " Закупихме нашия парцел с 30-годишна ипотека с закрепена рента за първите пет години. Това значи, че каквото и да се случва с лихвите – дали ще се покачват, или намаляват, нашата вноска на месец няма да се промени през идващите пет години. Възнамеряваме след този интервал да рефинансираме още веднъж с 5-годишна рента, с цел да избегнем всевъзможни типове промени, тъй като може да са положителни, само че и отрицателни ", изяснява Миро.

Виж още: Тотална излагация: Анджела Ташева разкри най-срамната си история и... е доста зле!

„ Събрахме парите за депозита преди да влезем в предаването. Но, защото работим като самоосигуряващи се и прекъснахме прихода си с присъединяване ни и сватбата, ни се наложи да изчакаме малко с прибирането в Англия, с цел да натрупаме няколко месеца на непрекъснати приходи и да можем да аплайваме за заем. Но пък с парите от предаването се поглезихме с някои други неща ”, описа Тина. Доста хора се зарадваха на младото семейство, само че други очевидно... са леко завиждащи.

Миро показа, че е откри ето тази... " находка " от фотото долу. Не излиза наяве дали откритието е било в гумата или пред нея, с цел да стане белята. Очевидно обаче, че и във Англия се случват сходни неща. Надяваме се, че няма да се постанова сериозна корекция.

Виж още: 5-звездна романтика за Св. Валентин: Генчо и гаджето с културна стратегия за празника

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР