Тимовете на Витоша Бистрица и Черно море откриват 13-ия кръг

...
Тимовете на Витоша Бистрица и Черно море откриват 13-ия кръг
Коментари Харесай

Ще потъне ли Витоша и в Морето в преследването на точки?

Тимовете на Витоша Бистрица и Черно море откриват 13-ия кръг в efbet Лига в петък от 17:30 часа. Двубоят може да следите минута по минута на GONG.BG и в ефира на DIEMA SPORT.

Първата победа на равнище първокласен футбол на отбора от Бистрица пристигна точно против Черно море. Точно по тази причина този мач ще е по-специален за тях, а и с него ше търсят завършек на черната си серия от загуби.

В състава на домакините възобновен е Румен Гьонов, контузени обаче са Християн Василев, Георги Амзин, Евгени Зюмбулев, както и Илия Димитров. Под въпрос е Четин Садула, а осъден е Емил Гъргоров.

Бистричани имат точки само вкъщи, само че те пристигнаха от една-единствена победа. Всичко останало е загуби. През паузата в шампионата обаче "тигрите " съумяха да победят ЦСКА 1948 в контролна среща и да натрупат самочувствие.

Колкото до противника Черно море, там контузен е Жордао Кардосо. Това е единственият проблем пред наставника на отбора Илиан Илиев.

Специалистът разяснява, че място в шестицата не е самоцел. Варненци нямат победа като посетител в последните 4 срещи от шампионата и в този момент ще търсят завършек на тази отрицателна серия в покрайнините на София.

Морето загуби с 2:3 от Виторул Констанца в паузата, само че това беше пробна контрола. Варненци привлякоха в редиците си Мехди Букаси, което беше един от основните моменти в паузата към отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР