Тимъти `T-Trapz` Adeoye: Съдия критикува `страхливостта` на убиеца със `страшната маска`, тъй като той отказва да присъства на произнасянето на присъдата за убийството на тийнейджър

...
Семейството на жертвата, която не е била предвидената мишена, се
Коментари Харесай

Семейството на жертвата, която не е била предвидената мишена, се събра на Олд Бейли в понеделник, за да го видят изправен пред правосъдието, но Адеойе отказа да напусне затвора в Пентънвил.

Изображение: Тимъти Адеойе

Съдия Филип Кац KC каза, че решението му показва „липса на емпатия и страхливост“, докато го предава доживотна присъда с минимален срок от 23 години.

Това идва само няколко дни след принуждаването на престъпниците да присъстват на изслушванията за произнасяне на присъдите, като се използва сила, ако е необходимо, след известни случаи, включително медицинска сестра на сериен убиец на деца Луси Летби.

"Няма доказателства, че самият Донаван е бил замесен в опасния свят на търговията с наркотици, което съм сигурен, че е фонът на неговото убийство", каза съдията.

„100% съм сигурен, че това е било планирана атака до известна степен, свързана с разпространение на наркотици. Остава мистерия дали става въпрос за (над) дълг или територия, защото никой не е казал истината за това. Доволен съм (Адеойе) беше навън и наоколо с нож, действащ като насилник.“

Момче, хвърлено от 10-ия етаж на Tate Modern, ходещо и отново гледам филми със семейството си

Съдът изслуша Adeoye, който беше известен като T-Trapz, беше уловен от видеонаблюдение да носи отличителна маска на череп, популяризирана от видеоиграта Call Of Duty.

Той отрече да е убил г-н Алън, който почина в резултат на една прободна рана в гърдите.

Но Адеойе беше признат за виновен в убийство, притежание на нож и отправяне на заплахи към друго лице с острие Old Bailey през май.

В изявление за въздействие върху жертвата, прочетено пред съда, бащата на г-н Алън Орландо каза, че синът му се вълнува от писането на текстове, правенето на рап видеоклипове и изпълненията.

Изображение: Донаван Алън

Той каза: „Бях там, когато се роди и го държах със собствените си ръце и използвах собствените си ръце, за да изгреба мръсотията, за да го погреба. Тимоти, защо убихте сина ми?"

Свидетели описват, че Адеойе се е обърнал към тях, който търсел приятеля на жертвата, носейки „страшна маска или балаклава" и искайки информация.

< p>Прокурорът Алън Гарднър KC каза на съдебните заседатели: „Тази маска за лице е важна характеристика в този случай, това е нещо, което обвиняемият е носел през следобеда и по време на убийството.“

Той добави: „Това беше непредизвикана и немотивирана атака.

„Има някои доказателства, че обвиняемият е имал проблем с (приятел на жертвата), вероятно свързан с наркотици, но няма доказателства, че е имал някакви проблем с Донаван Алън."

Г-н Алън се строполи на стълбище наблизо и почина скоро след това, докато неговият приятел даде мобилния си телефон на съсед, за да позвъни на 999.

Той беше чут в фона, за да назове името на нападателя, казвайки: „Това е T-Trapz. Прецаках някого, T-Trapz ме търси.“

Адеойе изхвърли ножа в канализацията извън жилищния блок, докато бягаше сцената.

Оръжието е намерено на следващия ден и тестовете го свързват чрез ДНК с жертвата и подсъдимия.

На съдебните заседатели е казано, че Адейе е изпратил текстово съобщение до приятеля на жертвата, в което се казва: „По-добре не (emoji плъхове).“

Убиецът напусна Лондон и пътува до Бристол и Уилтшър, където беше арестуван три дни по-късно.

Г-н Гарднър каза, че Адеойе, г-н Алън и всички негови приятели са били замесени в доставката на канабис.

Но прокурорът каза на съдебните заседатели: „Каквито и да са основните проблеми или оплаквания, които замесените в този случай са имали или не помежду си, основно това дело е за млад мъж, който губи живота си поради действията на този обвиняем."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР