Участник в „Семейна вражда“, който се подигра на съпругата си по националната телевизия, осъден за бруталното й убийство

...
Тимъти Блифник, някогашният участник в Семейна вражда“, който се подигра
Коментари Харесай

Тимъти Блифник, някогашният участник в „Семейна вражда“, който се подигра на съпругата си в национално излъчваното игрално шоу и по-късно я застреля до смърт по време на ожесточена битка за развод и попечителство над тримата им сина, ще прекара остатъка от живота си зад решетките.

Съдията от окръг Адамс Робърт Ейдриън каза в петък, че Блифник ще прекара остатъка от живота си в затвора по две обвинения. убийство и друго за нахлуване в жилище, след като отхвърли защитна молба.

„Г-н Блифник, вие проучихте това убийство. Вие планирахте това убийство. Вие практикувахте това убийство. Вие нахлухте в къщата й и застреляхте нея , две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, 10, 11, 12, 13, 14 пъти“, каза съдията, повишавайки глас, докато броеше всяка огнестрелна рана, която Беки Постъл Блифник получи във втората етаж от дома й. Блифник не е живял там.

„Не знам колко време ви отне да направите това, но някои от тези изстрели бяха произведени, докато тя лежеше на земята. И вие направихте всичко това, докато вашите деца са били горе в къщата ви, лежащи удобно в леглата си. и простреля 41-годишната си отчуждена съпруга 14 пъти, използвайки самоделен заглушител и остави надупченото й с куршуми тяло на пода, за да бъде открито от баща й на 23 февруари. Съдебните заседатели го признаха за виновен по всички точки на 31 май.

„Когато убихте Беки, вие отнехте от вашите момчета човека, който ги обичаше най-много на тази Земя“, каза Бернадет Постъл, майката на жертвата, четейки изявление, докато Блифник гледаше с гръб към камерата на съдебната зала. „Вие заменихте любовта на майка им с емоционални белези и травми, които ще останат за цял живот.“

Блифник отказа да говори, когато съдията му предложи тази възможност, след като семейството на Постъл Блифник прочете своите изявления за въздействие върху жертвата пред съда.< /p>

Полицията претърси дома му в началото на март и откри повече от две дузини гилзи в мазето му, за които държавни експерти по съдебна медицина казаха, че са изстреляни от същия пистолет, от който са намерени осем гилзи.

Прокурорите казаха на бившият студент по наказателно правосъдие е търсил в Google информация за това как да извърши престъплението, включително съвети за проникване в дом с лост и време за реакция на местната полиция.

Преди смъртта си Постъл Блифник каза на приятели и семейството, че ако нещо се случи с нея, то ще бъде, защото съпругът й се е срязал.

„Излагам това писмено, че се страхувам, елате след мен или ще се опитате да [направите] нещо на аз, което ме отдалечава от децата или децата далеч от мен“, Постъл Блифник изпрати съобщение на сестра си, Сара Райли, според свидетелството на последната. „Той вече е излъгал няколко пъти, за да нарисува себе си като жертва, а мен като извършител, когато е абсолютно обратното.“

Убиецът й е работил в местна фирма за рециклиране , беше въведена във футболната зала на славата на университета Куинси и беше член на общностен театрален състав и през 2020 г.

Събуждането и погребението на Постъл Блифник бяха проведени преди полицията да събере достатъчно доказателства, за да обвини нейния убиец и Блифник посетил и двете, като напуснал последния рано и веднага се преоблякъл в пот и тениска, когато се прибрал вкъщи, разкриха тогава снимки на Fox News Digital.

Полицията арестува Блифник на 13 март и той е задържан оттогава.

Постъл Блифник беше медицинска сестра, ревностна католичка и обичана в малката общност на Куинси, Илинойс.

Тя завършва гимназия Куинси Нотр Дам и посещава университета Куинси .

Тя започва кариерата си във фармацевтиката, но завършва училище за медицински сестри навреме за началото на пандемията от коронавирус. Като медицинска сестра тя получи награда „Дейзи“ за услугите си към пациентите.

Сестра й организира кампания GoFundMe, за да подкрепи тримата си племенници, които сега са без родители.

Bliefnick не е виждал трите момчета от март, според неговия адвокат.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР