Тимът на Тотнъм се класира за 1/4-финалите на турнира за

...
Тимът на Тотнъм се класира за 1/4-финалите на турнира за
Коментари Харесай

Тотнъм се измъчи срещу Бърнли, но е на 1/4-финал

Тимът на Тотнъм се класира за 1/4-финалите на шампионата за Купата на лигата след сложна победа с минималното 1:0 като посетител на Бърнли. Единственото и победно попадение осъществя Лукас Моура в 68-ата минута.

Първото полувреме двата отбора играха много внимателно и ситуациите пред двете порти нямаше. През втората част обаче и двата тима се разиграха. бе по-интересно.

В 65-ата минута Джовани Ло Селсо насочи отличен изстрел, който летеше към вратата, само че Ник Поуп направи прелестно избавяне.

Само три минути по-късно Емерсон Роял центрира отдясно и постави топката на главата на Лукас Моура, който пък прелестно я насочи във вратата за 0:1.

Бразилецът пропусна още една добра опция в 72-ата минута, когато още веднъж Поуп се намеси уверено, спасявайки изстрела му от отдалеченост.

В 79-ата минута домакините претендираха за дузпа за нарушаване против Ашли Барнс в наказателното поле, само че съдията отхвърли да уточни бялата точка.

В последна сметка Тотнъм се класира за идната фаза на шампионата, до момента в който Бърнли завършва присъединяване си на 1/8-финалите и ще се концентрира в изявите си във Висшата лига.

We're into the quarter-finals of the!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР