Тимът на Хановер 96 надви с 3:1 у дома Щутгарт

...
Тимът на Хановер 96 надви с 3:1 у дома Щутгарт
Коментари Харесай

Първата победа на Хановер изпрати Щутгарт на дъното

Тимът на Хановер 96 надделя с 3:1 вкъщи Щутгарт в мач от 7-ия кръг на немското състезание и се поздрави с първа победа за сезона в Бундеслигата. Боби Уууд означи два гола с глава (30, 45+1), а третото попадение бе дело на Ихлас Бебу (90+1). За гостите пък прецизен бе Марио Гомес (50). След този триумф Хановер заема 16-о място в класирането с 5 точки. Щутгарт пък към този момент е на последната 18-а позиция, също с 5 точки, само че по-лоша голова разлика.

В 30-ата минута Миико Алборноз центрира отляво и американецът Боби Уууд с ослепителен удар с глава опъна мрежата зад безпомощния пазач на Щутгарт Рон-Роберт Цийлер.

В последните секунди на първата част Хановер означи втори гол, който бе съвсем близнак на първия. Негов създател още веднъж стана Боби Ууд. Американският нападател заби топката в противниковата врата с глава след офанзива отляво на домакините и отлично центриране на Алборноз.

Пет минути след паузата Марио Гомес вдъхна вяра на гостите от Щутгарт. Опитният нападател получи топката в наказателното поле на Хановер и с удар отблизо разстояние не пропусна да осъществя попадение.

В идващите минути първо Ууд пропусна прелестен късмет да оформи хеттрик, а съвсем незабавно по-късно вратарят на Хановер направи доста положително и значимо избавяне след удар на Даниел Дидави.

Четвърт час след почивката изглеждаше, че състезател на Хановер е направил нарушаване против откъснал се напред състезател на Щутгарт в наказателното поле на домакините, само че дузпа не бе отсъдена в тази обстановка.

В 75-ата минута Цийлер попречи на Ууд да означи трети гол с глава в мача, а незабавно по-късно американският нападател бе заменен.

В първата минута на добавеното време някогашният пазач на Хановер Цийлер за трети път в мача трябваше да извади топката от мрежата си. Ихлас Бебу бе създател на последния гол в дуела, с което постави точка на разногласието. СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 7 кръг, събота 6 октомври  Хановер 96 3:1краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР