Тимът на Берое записа две последователни победи в първенството. Сега

...
Тимът на Берое записа две последователни победи в първенството. Сега
Коментари Харесай

Василев: Не изпитвам емоции от факта, че ще играя срещу Лудогорец

Тимът на Берое записа две поредни победи в шампионата. Сега за отбора следва дуел с Лудогорец.

Впечатление за старозагорци прави играта на Александър Василев, който за 4четирисезона беше част от състава на "разградските орли ".

"Познавам доста от играчите, само че нямам такова по-специално възприятие. Чувство да се потвърждавам или не. Всеки мач излизам стимулиран и съсредоточен по най-хубавия метод ", съобщи Василев и продължи:

"Лудогорец е доста мощен тим с експерти, които работят там. Аз на 18 години отидох там. Все още нямах толкоз опит. Трудно се конкурирах с положителни български момчета и мощни задгранични играчи. Дойдох чартърен в Берое, по-късно се върнах. Отново не ми се получи обаче. Хората от Разград ми предложиха нов контракт, само че не се разбрахме в желанията, които имахме. И по-късно пристигнах ".

"Чувствам се добре на левия фланг като ляв бек. Това е моята позиция. Мисля, че във футбола мога да стигна на най-високо равнище на тази позиция ", разяснява още Александър Василев и добави:

"В последните три-четири мача играем на доста положително равнище, необременени. Имаме още 5 мача - 9 точки както са доста, по този начин са и малко. Истината е, че ние би трябвало да бием във всеки един мач, с цел да се надявам е на нещо. Играем най-много за нашата чест, за емблемата и за имената си. Ако въпреки всичко имаме късмет за Лига Европа, ще нападаме ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР