Тиктокърка споделя съветите сиПравилата включват да закъсняваш, да не позволяваш

...
Тиктокърка споделя съветите сиПравилата включват да закъсняваш, да не позволяваш
Коментари Харесай

Кои са правилата за една жена на първа среща?

Тиктокърка споделя препоръките си

Правилата включват да закъсняваш, да не разрешаваш на някого да те вземе и в никакъв случай да не вървиш на среща през седмицата. Известна потребителка в обществените мрежи споделя препоръките си за запознанства, написа. Младата жена, която има над 20 хиляди почитатели в акаунта си, е събрала близо 3 млн. лайкове, изброявайки 11 правила за първа среща, макар че едно от тях провокира известни разногласия. Ето и кои са те:

1. Никога не ги карай да те вземат на първа среща

„ Случвало ли ви се е да излезете на среща с някого за първи път? Вървейки към колата се чудите дали ще слязат от нея, няма ли? Толкова е неудобно. Просто отидете на мястото за среща. "

2. Закъснявайте, само че малко

" Има нещо в това те да са в заведението и да се появите закъснели, а не вие да седите и да ги чакате ", споделя тя.

3. Срещи единствено през уикенда

„ Приемайте срещи единствено през уикенда! “, споделя онлайн специалистката по запознанства. Тя изясни: " През седмицата би трябвало да ставам рано, изтощена съм и желая да имам време да се подготвя и да се насладя на тръпката. Ако той отделя време за вас в петък или събота вечер, считам, че това е добър знак и демонстрира, че индивидът насреща има задължения ".

4. Не изпращайте известия преди среща

" Не си пишете авансово. Не би трябвало да знаете нищо за този мъж, преди да отидете на срещата ".

5. Не му казвайте упованията си за връзката на първата среща

Създателката на наличието продължи: " Имам възприятието, че хората идват толкоз превъзбудени са склонни бързо да стигнат до извода " Това е, което диря ". Това е първата среща, вие просто се запознавате с тях, успокойте се ".

6. Не казвайте „ благодаря “ след срещата

Този въпрос може да наподобява чудноват, само че тиктокърката разясни: " Благодарете им по време на срещата. Кажете „ благодаря за напитките “, „ благодаря за вечерята. “ Тя обаче поучава да не изпращате известия по-късно, в които да благодарите.

7. Изчакайте за втора среща

В листата написа да изчакате най-малко три дни до идната среща. Тя споделя: „ Не бъдете прекомерно налични. Осмислете го, защо бързате? ".

8. Не бъдете на телефона си по време на срещата

Това може да наподобява явно за хората с някакви обноски, само че описът гласи: „ Това е час, може би два, от времето ви. Участвайте интензивно и приберете телефона си, това е много неуважително. "

9. Не се напивайте

„ Ако пиете, това е обикновено, само че не е нужно да се напивате. “

10. Отидете на срещата, очаквайки другарство

„ Просто би трябвало да влезеш с убеденост и да си мислиш, че това може да се окаже занимателно, просто се срещам с нов човек и всичко може да се развие оттова. "

11. Забавлявайте се

„ Това е първата среща, тя би трябвало да е занимателна ", само че хората в мненията не бяха съгласни с едно предписание - номер четири. Един от тях гласеше: „ Съгласен съм с множеството! Единственото, за което не съм е, че съгласно мен би трябвало да говорите най-малко две седмици, преди да отидете на среща. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР