TikTok реорганизира международната си дейност, като планира да се съсредоточи

...
TikTok реорганизира международната си дейност, като планира да се съсредоточи
Коментари Харесай

TikTok съкращава дейността си в САЩ и ЕС и се ориентира към Азия

TikTok реорганизира интернационалната си активност, като възнамерява да се концентрира върху азиатските пазари и да понижи интервенциите си в други страни. Това заяви китайската организация за финансова и икономическа информация Cailian, базирайки се на източници от ByteDance, притежател на обществената мрежа.

" Международната версия на приложението Douyin - TikTok - поправя световния си бизнес, като възнамерява да се концентрира главно върху пазарите в Индия, Малайзия, Тайланд, Япония, Южна Корея и Близкия изток и в същото време понижи дейностите в други райони ", написа организацията.

В материала се показва също по този начин, че неотдавна са се появили известия, че TikTok е почнала да реорганизира световния си бизнес и фирмена конструкция. На първо място, това визира дейностите в Съединени американски щати, Европейски Съюз и Обединеното кралство: компанията стопира да усилва личния състав си в тези страни, а в някои случаи уволнява чиновници.

Според организацията по-рано тази седмица Дейвид Ортис, представител на американския офис на TikTok, е съобщил, че длъжността му е отстранена като част от огромните старания на компанията да реорганизира активността си.

Китайската обществена мрежа TikTok, която разрешава да се качват къси видеоклипове, започва в средата на 2018 година Тя е благосъстоятелност на ByteDance, учредена през 2012 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР