TikTok интегрира реклами в резултатите от търсенето, възприемайки подход от

...
TikTok интегрира реклами в резултатите от търсенето, възприемайки подход от
Коментари Харесай

TikTok интегрира реклами в търсачката на приложението

TikTok интегрира реклами в резултатите от търсенето, възприемайки метод от съперници като Instagram. Тази смяна ще даде на потребителите брандирано наличие по време на търсенето с реклами от спонсорирани видеоклипове, намиращи се в платформата.

Платформата подсигурява, че тези реклами ще бъдат обвързани с търсенето на потребителите и ще бъдат категорично маркирани като спонсорирани изявления. Изборът на реклами евентуално също ще бъде повлиян от предходни търсения и действия на потребителите в TikTok.

Потребителското преживяване ще остане непрестанно даже когато щракнете върху спонсорирана обява, защото TikTok има намерение да отразява всичко в обособен фийд по време на търсения. Този ход има за цел да подтиква откриването на даден бранд и може да съставлява нова форма на ангажираност с реклами в обществените мрежи.

Функцията се задейства автоматизирано за съществуващи търговци. Рекламодателите ще би трябвало ръчно да се откажат, в случай че желаят да избегнат проявлението на резултатите от търсенето. Тази смяна демонстрира желанието на TikTok да се развива и приспособява рекламния си метод в сходство с трендовете в промишлеността.

Въпреки че консолидираното на реклами във функционалността за търсене може да не бъде приветствано от всички консуматори, това е индикация за неизбежния прогрес за доходи от обществените медийни платформи.

С съперници като Instagram, които ползват сходни тактики от тази година, решението на TikTok съставлява поредна еволюция в бранша.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР