Тихомир Рангелов, познат от риалитито Фермата, който доскоро фигурираше в

...
Тихомир Рангелов, познат от риалитито Фермата, който доскоро фигурираше в
Коментари Харесай

Изненада! Тихомир вече не е Мелиса, отново стана мъж

Тихомир Рангелов, прочут от риалитито " Фермата ", който до неотдавна фигурираше в мрежата като Мелиса към този момент е мъж. Известно време многократният първенец по културизъм твърдеше, че се усеща като жена и имаше предпочитание да смени пола си.

От ММА войник и първокласен състезател, той се трансформира в транс-жената Мелиса, а промените във външния му тип идваха с всеки минал ден.

Преди време Тихомир Рангелов описа пред TrafficNews , че цялостен живот сънува себе си като жена, знаейки, че фантазията му все в миналото ще се трансформира в действителност.

В момента той има връзка с транс-жената Емили Йорданова, която написа в мрежата, че Тихомир към този момент не е жена и се усеща доста по-добре като мъж. „ Все отново се осъзна и си сменя пола”, добавя тя.

Доскоро Тихомир беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски облекла. Към момента той към момента не е съобщил какви са претекстовете му да се завърне към предходното му аз.



Влюбената двойка разгласява фотография, на която се вижда сегашната визия на Тихомир. Той още веднъж наподобява като мъж и твърди, че по този метод се усеща „ най-щастлив”.

„ Ще следим какъв брой дълго ще продължи тази волност, тъй като той през половин година взема решение да сменя пола си”

„ Тихомир си сменя по-често пола, в сравнение с гаджето му бельото”

„ Сега от женски хормони ще минем на тестостерон с антиестрогени. Не е проблем”

„ Сега Тихомир ли си, или Мелиса, комплициран съм, Тишка”, са единствено част от мненията на консуматори в обществените мрежи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР