Тихомир Дринков издъхнал след 7-8 удара с нож след скандал

...
Тихомир Дринков издъхнал след 7-8 удара с нож след скандал
Коментари Харесай

Клането в Костенец заради хубавата Диди

Тихомир Дринков умрял след 7-8 удара с нож след скандал от кого е бременна 29-годишната му другарка.

29-годишната Даниела Стефанова е станала мотив за абсурда, приключил с ликвидиране в Костенец, научихме от TrafficNews. 

``
реклама

Жертвата е 34-годишният Тихомир Дринков, наръган 7-8 пъти с нож и открит мъртъв в локва кръв пред дома на улица „ Шипка ” 14. Мъжът се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, само че хубавицата въртяла и загадка връзка със Стельо, третия участник във вчерашния запой, минал в кавга с съдбовен край, описаха осведомени пред TrafficNews.

Според непотвърдена информация Даниела е била бременна от тайния си ухажор, а съмненията на Тихомир са провокирали абсурда.

Около 20:44 часа в неделя на тел.112 бил подаден сигнал за шумна препирня в къщата на улица „ Шипка ”. Няколко минути по-късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно положение, легнал пред същия адрес, обясниха от Министерство на вътрешните работи. Пристигналият лекарски екип единствено установил гибелта му от голям брой прободни рани.

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и Стельо, които се разпитват за вчерашния екшън. Образувано е досъдебно произвеждане, а дейностите по следствието не престават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед взимане на непрекъсната мярка за неотклонение на причинителите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР