Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията коментира в

...
Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията коментира в
Коментари Харесай

Тихомир Безлов с конспиративна версия за ареста на Ториното! Акцията имала скрита цел

Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия четиримата арестувани по отношение на отвличането на Адриан Златков.

Припомняме ви, че през вчерашния ден публично стана ясно, че са арестувани Здравка Стефанова /35 г./, Ивайло Борисов -Ториното/34г./, Мартин Марков / 43г./ и Георги Джамбазов /37г./. Те са привлечени като обвинени за помагачество при отвличането на Златков. Според обвиняването те са снабдили похитителите с две коли и СИМ карти. На четиримата са повдигнати обвинявания. Лицата са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващите прокурори.

Безлов не отхвърли версията, че всичко може да се прави и за предварителна защита да се предотврати различен сходен случай. На въпрос кой ще тръгне да прави незаконна група с Ториното, който е забавен на службите, Тихомир Безлов отговори, че може карцерът на Борисов да е тип напън към групата.

„ Интересното е, че има развиване по случая. Защо е определено в този момент тъкмо да се направи, не знам. Но прави усещане, че може да има предумисъл поради това, че дадени медии получаваха някаква информация “, сподели Безлов.

По думите му, забавно е, че Ториното излиза на два пъти без проблем от ареста, а има доказателства за осъществени от него закононарушения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР