Тихият лукс се превърна в тенденция, която доби огромна популярност

...
Тихият лукс се превърна в тенденция, която доби огромна популярност
Коментари Харесай

Тихият лукс в маникюра - тенденцията на 2024 г.

" Тихият разкош " се трансформира в наклонност, която доби голяма известност през миналата година. Тръгнала от метода на обличане на супербогатите в сериала " Наследници ", в основата й е концепцията за облекла и аксесоари без забележими лога, направени от качествени и скъпи материи.
 5 хрумвания с
5 хрумвания за маникюр в цвета на 2024 година

Нежен, само че впечатляващ

И както можеше да се чака, " тихият разкош " продължава да е настоящ и през 2024 година , като можем да го пренесем освен в облеклото, само че и в грижата за кожата, грима и даже цялостния ни метод на живот. Избираме да стартираме с маникюра.

Като " аксесоар ", който можем да сменяме всяка седмица, той ни дава опция да опитвам с трендовете. А тази несъмнено ни е по усета и бихме заложили на нея през цялата година.
 Снимка 601734

За да имаме нокти в жанр " спокоен разкош ", първо би трябвало да сме погрижили добре за кожата на ръцете си, а по-късно да пристъпим към, само че непоказен маникюр. В случая приказваме за подобен с лак в неутрални цветове.

Най-лесният вид е да изберем неясно бежов или нежнорозов цвят , които ще основат чувството, че съвсем не носим лак. Можем да го реализираме и просто с прозрачен подобен, само че ноктите ни в действителност би трябвало да са завършени и поддържани напълно.

Приглушен сив или сиво-кафяв цвят нюнас стои елегантно и се комбинира добре с облеклата, които вървят с наклонността за " тихия разкош " - главно такива в черно, кафяво, сиво, бежово, тъмносиньо и бяло.

Млечнобялото пък е изключително уместно за зимните месеци, когато припомня на снега на открито. Бихме избрали полупокривен лак с лек искра.

Френският маникюр неслучайно се назовава типичен - той е подобаващ за всяка възраст, всяко време на деня и всеки мотив. Както и за всякаква дължина на ноктите.

Отново в палитрата на " тихия люкс " е и маникюр в шоколадово кафяво . Този цвят, дружно с тъмносиньото и бургундско аленото постоянно е изглеждал безценен. Освен това е подобаващ за съчетаване съвсем с всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР