Тиха революция спрямо Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия.Чалгарката реши частично

...
Тиха революция спрямо Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия.Чалгарката реши частично
Коментари Харесай

Емилия с втори бойкот към Пайнера

 Тиха гражданска война по отношение на Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия.

Чалгарката реши отчасти да се отдели от продуцента си, който я изстреля на музикалния връх. От началото на новата година изпълнителката доби повече самостоятелност, както преди години направиха колежките й Ивана и Глория. Тя си направи личен канал в " Ютуб ", както и персонален уебсайт, в който продава чаши и албуми със своя лик. Всичките доходи от тези действия отиват в джоба на Емилия, а не регистрира % на Пайнера.

През последните месеци най-популярните имена в родната чалга надигнаха глава против ментора си. Кулминацията беше на концерта на компанията в пловдивската зала Колодрума, когато десетина от най-известните фолкаджии - Галена, Преслава, Фики, Джена и компания, оповестиха, че няма да пеят на тържественото събитие. Емилия евентуално е подела вълната и е решила, че е подобаващ миг да поработи повече за себе си.

За пукнатините в връзките сред Пайнера и подопечната му се заприказва още по-усилено, откакто Емилия разгласи, че няма да пее през първата половина на януари. Официалната версия е, че фолкаджийката има потребност от отмора след многочислените задължения по празниците, както и да отдели повече време на фамилията си.

Първа тази процедура организира Галена, която разгласи, че ще пее единствено от понеделник до четвъртък, а през останалото време ще е с мъжа и синовете си., написа " България Днес ". Емилия се опита с къс коментар да поразсее подозренията, че има напрежение сред нея и продуцента й. " Иcкaм дa пoдчepтaя, чe пpoдължaвaм дa бъдa чacт oт фиpмa " Пaйнep. И oтдeлянeтo ми в личeн видeoкaнaл е нeщo cъвceм нopмaлнo зa тoзи eтaп oт кapиepaтa ми. Нe e в paзpeз c взaимooтнoшeниятa ни cъc ceмeйcтвo Димитpoви ", съобщи гълъбовчанката.

Фенове с дълга памет напомнят, че това е втори опит на Емилия да се отдели от Пайнера. В началото на века тя стана част от дребна продуцентска компания, която работеше в другата огромна компания. Но не й се получи и се върна назад при своя дълготраен началник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР