Тифозите на Ювентус не скриха огромното си разочарование след поредния

...
Тифозите на Ювентус не скриха огромното си разочарование след поредния
Коментари Харесай

Феновете на Юве бесни: Алегри вън!

Тифозите на Ювентус не скриха голямото си отчаяние след следващия драматичен мач на отбора от началото на сезона.

" Бианконерите " изгубиха с 0:1 от Монца и имат единствено две победи на сметката си досега, а след двете загуби от ПСЖ и Бенфика са пред отпадане от Шампионската лига. Затова почитателите засипаха с рецензии управлението и още веднъж приканиха за оставката на треньора Масимилиано Алегри.

" Гледаме неуспеха на този план. Провал както на терена, по този начин и отвън него ", написа един от тифозите.

" Ако бях на мястото на Алегри, щях да си остана в Монца и да не се завръщам в Торино ", написа различен.

" Преживял съм ерата на Майфреди и Дел Нери, само че в никакъв случай не съм бил по-засрамен от през днешния ден. Ерите стартират и приключват, само че човек най-малко може да си тръгне с малко достолепие! Никой не може да избегне виновността си ", счита трети.

" Бунтуваме се, тъй като не можем да поносим този отпадък ", бе друго мнение на почитател.

" Защо господин Аниели го е боязън да назначи задграничен треньор? Алегри ВЪН! Защо изобщо го върнаха? Да идва Тухел! ", написа различен последовател.

В същото време лятното попълнение Анхел Ди Мария пое виновността за загубата на отбора с 0:1 от новака Монца. Аржентинецът получи червен картон в 40-ата минута и остави тима си с човек по-малко на терена. Той удари с лакът в ребрата Армандо Ицо. След мача ветеранът употребява обществените мрежи, за до сервира своите извинения.

" Искам да се извиня на всички за тази необуздана реакция на терена. Оставих тима с човек по-малко в този сложен миг от сезона и това ни коства загубата. Вината за това е напълно моя. Много скърбя. Аз съм експерт, само че в това време съм и човек, който прави неточности и може да си ги признае ", написа Ди Мария.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР